Zjednodušte investování s aplikací od Arbes Technologies

investiční aplikace

Arbes Technologies, přední český dodavatel softwarových řešení, představuje novou investiční aplikaci AIMA (Arbes investiční mobilní aplikace). Tato aplikace vyniká svou intuitivností, která usnadňuje investování i uživatelům bez hlubších znalostí v oblasti investic. Nabízí navíc rychlou a snadnou implementaci, což představuje efektivní řešení bez zbytečně vysokých nákladů.

Nové řešení od Arbes v oblasti „mobile native“ obsluhy klienta, které zajišťuje kompletní digitální investiční službu, vzniklo zmodernizováním současné generace aplikace ve spolupráci se sesterskou společností Ackee, jež se zaměřuje na udržitelnou digitalizaci, design a vývoj mobilních a webových aplikací více jak 12 let. Výsledkem této spolupráce je bezproblémový, smysluplný a esteticky atraktivní uživatelský zážitek.  

„Naším cílem je poskytnout klientům nástroj, který jejich zákazníkům umožní obchodovat s cennými papíry i bez hlubších znalostí v oblasti investic. Aplikace navíc přináší vynikající zážitek z jejího samotného užívání, které je přehledné a intuitivní,“ říká ředitel investičních řešení Arbes Technologies Branislav Beneš a dodává: „AIMA je výsledkem našich dlouholetých zkušeností a inovací v oblasti fintech.“

Velkou předností aplikace je rychlá možnost jejího nasazení. Stačí provést úpravy dle požadavků klienta, sladit ji s korporátní identitou, tzv. obléknout aplikaci do barev společnosti, a začít ji využívat. Dokončení aplikace je plánováno na konec září.

Aplikace pro firmy, které chtějí držet krok

Branislav Beneš k vývoji nové generace dodává: „Řešení AIMA přináší řadu klíčových funkcí pro celkové pokrytí investování kompatibilní s integrací na ARBES backend produkty nebo napojení na core systém zákazníka. Mobilní aplikaci je navíc možné rozšířit o další komponenty a moduly, které jsou vytvářené jako mikroservisní moduly postavené na Arbes Digital Framework. Příkladem je onboarding klienta včetně investičního dotazníku.“  

Bezpečnost na prvním místě

Aplikace AIMA je navržena tak, aby splňovala aktuální regulační požadavky, čímž zajišťuje maximální důvěryhodnost a transparentnost pro klienty. „Nové řešení rovněž klade důraz na bezpečnost dat a ochranu osobních údajů, což je v současném digitálním světě klíčové,“ uzavírá Beneš.